Termeni si Conditii

1. Introducere

Site-ul  www.ustensilecofetarie.ro este proprietatea PFA Andrei S George CUI 32527271 numar de ordine in registrul comertului F40/4693/28.11.2013 (neplatitor TVA).

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea prezentilor termeni si conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila.  De altfel, nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

2. Produse

Magazinul online www.ustensilecofetarie.ro comercializeaza ustensile si accesorii de cofetarie. Toate produsele comercializare sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare si respecta normele CE privind siguranta materialelor ce intra in contact cu produsele alimentare. Atat magazinul online www.ustensilecofetarie.ro cat si PFA Andrei S George  nu pot  fi considerati responsabili pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. Procesul de vanzare

Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.ustensilecofetarie.ro consimtiti ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezente precum si  cu forma de comunicare la distanta (telefonica sau e-mail) prin care site-ul mai sus mentionat isi deruleaza operatiunile.

Pentru a plasa o comanda aveti la dispozitie 2 optiuni:

a)     Crearea unui cont – pentru aceasta va trebui sa va creati un username si o parola cu care va veti loga si apoi sa completati datele dvs de contact.

Aceasta optiune permite utilizarea mai facila a site-ului in viitor (veti putea plasa comenzi fara a mai fi nevoie sa completati datele de contact de fiecare data).

b)     Comanda rapida – puteti plasa comenzi direct (fara a crea un cont) prin simpla completarea a datelor de contact pentru fiecare comanda plasata.

Pentru o desfasurare cat mai rapida a procesului de vanzare, va rugam sa completati toate datele solicitate.

Dupa plasarea comenzii, veti primi pe adresa de e-mail indicata un mesaj de confirmare din partea noastra. Ulterior, veti fi contactat de un reprezentant pentru validarea comenzii si verificarea adresei de livrare.

Comanda minima 50 lei.

4. Preturi

Preturile afisate pe www.ustensilecofetarie,ro sunt exprimate in RON. Facturarea se va face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli de tiparire.

5. Modalitatea de plata

Ramburs (in numerar). Plata in numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. Plata se face catre curierul care efectueaza livrarea.

6. Livrarea produselor

In functie de alegere dvs, produsele vor fi livrate contra cost prin Curier Rapid (tarif 26 lei) in termen de 2-5 zile lucratoare de la confirmarea si validarea comenzii de catre reprezentantul nostru.

Pentru mai multe detalii privind procesul de livrare va rugam vizitati pagina Livrare si transport.

Produsele se vor livra la adresa indicata de dvs in formularul de comanda.

Comenzile ce contin invelitori decorative pot suferi intarzieri de pana la 7 zile lucratoare.

Comenzile plasate in weekend vor fi procesate si expediate incepand cu ziua luni.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care, unul sau mai multe produse comandate nu sunt disponibile in stoc in momentul primirii comenzii, veti fi instiintat in acest sens.

7. Retur

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta  –  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Nota: Deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele presupune ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea dvs, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala dvs.

8. Reclamatii

Puteti transmite reclamatiile dvs referitoare la orice probleme legate de buna desfasurare a procesului de vanzare-cumparare sau livrare a produselor comandate la adresa de e-mail contact@ustensilecofetarie.ro.

9. Alte prevederi

Proprietatea asupra produselor va fi transferata catre dvs doar in momentul incasarii integrale a pretului produselor de catre PFA Andrei S George. Nu suntem raspunzatori pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentilor termeni si conditii generale de utilizare si a celorlalte instructiuni mentionate in prezentul site.
PFA Andrei S George nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare, respectiv pentru pierderea produselor.
PFA Andrei S George nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.

Date cu caracter personal

PFA Andrei S George in calitate de administrator al site-ului www.ustensilecofetarie.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PFA Andrei S George are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Avand in vedere prevederile legale in materie, utilizatorii/clientii www.ustensilecofetarie.ro, prin demararea achizitiei de produse, isi exprima consimtamantul expres si neechivoc ca ulterior datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru: activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale la adresele de e-mail comunicate, participarea la concursuri, promotii, alte evenimente.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre PFA Andrei S George in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor comandate de Dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul la acces de date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Shopping Cart