Retur produse

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta  –  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier sau Posta Romana. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Nota: Deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele presupune ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea dvs, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala dvs.

Shopping Cart