Puncte de loialitate

Iti multumim ca ne esti alaturi si vrem sa iti rasplatim fidelitatea! Cum?

Pentru fiecare comanda plasata si finalizata pe site-ul www.UstensileCofetarie.ro vei primi un anumit numar de puncte de loialitate. Punctele de loialitate vor fi acordate in functie de valoare comenzii plasate, astfel: pentru fiecare 1 leu cheltuit primesti 1 punct de loialitate care poate fi apoi folosit pentru a reduce costul urmatoarei comenzi.
Valoarea unui punct de loialitate este de 0.03 lei. De exemplu 100 puncte vor echivala cu 3 lei (100 x 0.03).

Important:
1. Punctele de loialitate vor aparea in contul tau dupa finalizarea comenzii.
2. Punctele de loialitate pot fi folosite doar pe site-ul www.UstensileCofetarie.ro si nu pot fi instrainate catre terte persoane.
3. Pentru a vizualiza numarul de puncte disponibile, accesati sectiunea Contul Meu.
4. Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele acumulate. Inainte de finalizarea comenzii curente aveti posibilitatea de a alege (exact) numarul de puncte pe care doriti sa il folositi.
5. Atentie! Valoarea punctelor transformata in lei (adica discountul care se aplica) nu poate depasi 20% din valoarea comenzii pentru care se aplica punctele de loialitate.

*Pentru a putea beneficia de punctele de loialitate este necesara inregistrarea si crearea unui cont in sectiunea Contul Meu

**UstensileCofetarie.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor de loialitate, fara o avertizare prealabila.